Try HPE6-A43 Exam Questions – Updated 2017

By | November 2, 2017

To be HPE6-A43 ACEAP certified professional is such a difficult task. Since HPE6-A43 Aruba Certified Engagement and Analytics Professional certification keeps their exam material updated to empower the candidate with advanced technologies. The HPE6-A43 Aruba Certified Engagement and Analytics Professional certification exam give a boost to career, when it comes to hiring process. Here are updated HPE6-A43 exam questions, which will help you to get acquainted with actual exam scenario. We, at DumpsSchool, provide you with 24/7 customer support to aid your HPE6-A43 exam related ambiguities.

Version: 8.0
Question: 1

How is ALE licensed?

A. one enterprise license per controller
B. one license per user
C. one license per AP
D. one license per server

Answer: C

Explanation:
http://www.networkequipment.net/products/aruba-networks/aruba-meridian-and-ale/lic-ale-1/

Question: 2

New Updated HPE6-A43 Exam Questions HPE6-A43 PDF dumps HPE6-A43 VCE dumps: https://www.dumpsschool.com/HPE6-A43-exam-dumps.html (71 Questions)

What is required for OAuth2 integration between the Meridian Editor and ClearPass? (Select two)

A. The ClearPass Server must have a public IP address
B. The ClearPass server must have a public certificate
C. The Meridian Editor must have a public certificate
D. The ClearPass Server must be configured to send authentication requests to the Meridian Editor
E. ClearPass must have COA (Change of Authorization) enabled

Answer: AB

Explanation:
http://community.arubanetworks.com/t5/Technology-Blog/Combine-Meridian-amp-ClearPass-to-improve-user-experience-1-3/ba-p/281431

Question: 3

An app developer tests a campaign to ensure it triggers and provides a notification to the iPhone. The notification appears once on the device, The developer continues to test and 10 minutes inter the developer tries to trigger the campaign to send the notification again to the device. The notification is not received on the device
What does the developer need to do to make the campaign trigger and send another notification? (Select two )

A. Reset the campaign in the Beacons App
B. Reset the campaign in me Meridian Editor.
C. Reset the beacon with the Beacons App
D. Set the campaign as ready in the Meridian Editor.
E. Bring the device within range of the proximity beacons.

Answer: AD

Question: 4

A network engineer plans an Aruba BLE beacons deployment for an airport to provide location and proximity for the airport’s app. What does the engineer need to consider about Aruba BLE beacons?

A. They enable blue dot on ios and Android AppMaker venue apps
B. They require GPS-enabled devices to configure beacons with the Beacons App.
C. They require lOS 4.01 or later to configure beacons with the Beacons App.
D. They use Wi-Fi APs and controllers for location and notifications.

Answer: A

Question: 5

ALE can provide information about which type of connections? (Select two )

A. only clients that run the Venue App
B. associated clients
C. unassociated clients
D. only clients that run the Beacons App

Answer: BC

Question: 6

Refer to Exhibit:

Which page type was selected in AppMaker to produce the page shown in the exhibit?

A. Web Page
B. List
C. Slide show
D. Tabbed View

Answer: C

Question: 7

An app developer tests a campaign to ensure it triggers and provides a notification to a mobile device. The notification appears once on the device and now the campaign shows a status of inactive
What does the developer need to do to make the campaign trigger and send another notification?

A. Reset the campaign in the Beacons App
B. Reset the beacon with the Beacons App
C. Reset the campaign in the Meridian Editor
D. Bring the device within range or the location Beacon

Answer: C

Question: 8

Which statement is correct about the power level of Aruba Beacons?

A. The power level can be changed on a location beacon and a USB beacon, but not on a proximity beacon
B. The power level of a proximity beacon can be changed but the power level of a location beacon cannot be changed
C. The power level can be changed for all Aruba Beacon modes and will determine coverage area.
D. The power level cannot be changed on either a location or a proximity beacon, but can be changed on an Aruba Sensor and a USB beacon

Answer: D

         

Facebook Comments